Pishang

Kali ni entah dari mana datang kekuatan, aku dapat juga delete semua gambar-gambar si ex dalam memori. Hihi. Aku block dia kat whatsapp and blacklisted dalam hp.

 

Ramadan kali ni aku nak jadikan turning point untuk start over dan mulakan balik tanpa contact jantan ni. Anak-anak tak berayah pun takpe. Nanti mama cari papa baru. Kah! Lagi tenang kot rasa hidup tak contact dia tu.

 

Kulit pisang cantik kat luar tak semestinya dalam pun cantik ye dak?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s