F

I won’t lie to you I know he’s just not right for you And you can tell me if I’m off But I see it on your face When you say that he’s the one that you want And you’re spending all your time In this wrong situation And anytime you want it to stop… Continue reading F

Blush Smile

  Aku tahu anda yang korang baca blog aku nih. Korang doakan aku eh. Alhamdullilah setakat hari ini aku dah mampu untuk tersenyum lebar dan yang penting senyum ikhlas. Hihi. Terima kasih sebab jadi pembunuh senyuman saya suatu ketika dahulu. Sekarang sy akan lebih menghargai senyuman yang hadir. Sekarang aku dalam ‘misi’ tau. Hehe. Misi… Continue reading Blush Smile

Pishang

Kali ni entah dari mana datang kekuatan, aku dapat juga delete semua gambar-gambar si ex dalam memori. Hihi. Aku block dia kat whatsapp and blacklisted dalam hp.   Ramadan kali ni aku nak jadikan turning point untuk start over dan mulakan balik tanpa contact jantan ni. Anak-anak tak berayah pun takpe. Nanti mama cari papa… Continue reading Pishang

Faham tak?

Farhana benci orang yang tak pandai menghargai Farhana benci orang yang suka masuk campur rumahtangga orang (unforgivable) Farhana benci orang yang sengaja menganggu mental dan emosi Farhana benci orang yang “talk without action” Farhana benci orang yang bagi harapan Farhana benci orang yang suka ber”puzzle” dengan perasaan orang lain   Farhana suka orang yang terus… Continue reading Faham tak?