Pishang

Kali ni entah dari mana datang kekuatan, aku dapat juga delete semua gambar-gambar si ex dalam memori. Hihi. Aku block dia kat whatsapp and blacklisted dalam hp.   Ramadan kali ni aku nak jadikan turning point untuk start over dan mulakan balik tanpa contact jantan ni. Anak-anak tak berayah pun takpe. Nanti mama cari papa… Continue reading Pishang

Faham tak?

Farhana benci orang yang tak pandai menghargai Farhana benci orang yang suka masuk campur rumahtangga orang (unforgivable) Farhana benci orang yang sengaja menganggu mental dan emosi Farhana benci orang yang “talk without action” Farhana benci orang yang bagi harapan Farhana benci orang yang suka ber”puzzle” dengan perasaan orang lain   Farhana suka orang yang terus… Continue reading Faham tak?

SocMed

    Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 100 Puan Ainan Tasneem dan En Shuben. Hehe. Ni nak karang article versi speku ni. Hikhik. Zaman ramai orang kahwin muda. Artis kahwin muda. Dan ibarat trend menjafi ikutan org lain. Nak bersawit-sawit dalam socmed. Semua ibarat nak memuja pasangan memasing kat socmed. Berbekalkan ayat-ayat dari novel… Continue reading SocMed